De Wereld van Hero Babyvoeding
De Hero Baby spaarshop stopt

De Hero Baby Spaarshop stopt!

Onze Hero Baby spaarshop stopt eind dit jaar, en dit is waarom.

We vinden het zelf ook jammer, maar we hebben een goede reden om te stoppen met de Hero Baby spaarshop. We willen namelijk meer focus leggen op het informeren van jonge ouders over de groei van hun kindje en de relatie tot voeding. Naast het feit dat we al 80 jaar ervaring hebben op het gebied van babyvoeding, hebben we ook een voedingskundig team en nutritionisten in ons internationale team. Zij hebben een berg aan kennis en ervaring, en we vinden het belangrijk om dit met jullie te delen. Daar zijn we namelijk goed in, en daar draait het voor ons écht om. We zullen daarom stoppen met het aanbieden van gerelateerde babyproducten, want daar zijn andere producenten weer heel goed in. 

Er zal dus geen vervangend programma terugkomen voor het spaarprogramma, maar we werken hard aan ons kennisplatform Hero Instituut voor Babyvoeding. Hier vind je waardevolle content over de voeding van je kindje, in de vorm van artikelen, infographics en video's. Ook kun je persoonlijk contact opnemen met onze voedingskundigen en hen vragen stellen over jouw persoonlijke situatie.

Heb je nog punten over?

Dat is geen probleem! Je kunt je punten namelijk inleveren tot 19 december 2022 voor kortingen of gratis producten in onze spaarshop. En wat extra leuk is: vanaf 19 november krijg je tot 60% korting op alle punten in de spaarshop. Hierdoor zijn jouw punten ook nog eens veel meer waard. 

Ik ga bevallen en neem mee…

Heb je andere vragen over het stoppen van de Spaarshop?

Bekijk hier eerst eens onze veelgestelde vragen!

Veelgestelde vragen