De Wereld van Hero Babyvoeding
Hero Baby Family

80 jaar ervaring voor een betaalbare prijs

Mama of papa zijn is het mooiste wat er is, maar dat doe je niet zomaar even. Het is echt wel even wennen en niet alles zal in één keer goed gaan. En dat is oké, het hoeft ook niet perfect. Begin bij het begin en vertrouw vooral op jezelf. Borstvoeding is de beste voeding voor je baby, maar er kan een moment komen waarop je overstapt op flesvoeding, of op een combinatie van borst- en flesvoeding. Ontdek of Hero Nutrasense Classic, het voordeligste A-merk, of Hero Nutrasense SensiSoft onze meest geavanceerde formule, het beste bij jou past.

Welkom bij Hero Nutrasense. Hier vind je alles wat je als (aanstaande) ouders nodig hebt. Hero Nutrasense groeit al meer dan 80 jaar met ouders en baby’s mee. Wij staan klaar om je te helpen voor al je vragen rondom voeding en helpen je graag de eerste momenten met je kindje makkelijker te maken. 

Zet nu je eerste stap in de Wereld van Hero Nutrasense en ontdek Hero Nutrasense Classic of Hero Nutrasense SensiSoft! 

Hero baby gaat verder als Hero Nutrasense.

Dat is even wennen, een nieuwe verpakking. Je hoeft je echter geen zorgen te maken, je kindje zal niets merken van deze overstap. De receptuur blijft gewoon hetzelfde, daardoor zal Hero Nutrasense hetzelfde blijven smaken en blijft de kwaliteit zoals je van ons gewend bent. We vinden dat de naam Nutrasense beter past bij de formules die we al meer dan 80 jaar optimaliseren. Daarom hebben we ervoor gekozen Hero Baby voortaan Hero Nutrasense te noemen, maar de recepturen die je van ons kent zijn onveranderd. Nog altijd zonder palmolie, en mét melkvet. 

Hero Nutrasense Classic opvolgmelk

Het voordeligste A-merk

Hero Nutrasense Classic is het voordeligste A-merk in opvolgmelk en bevat alle vertrouwde voedingsstoffen. Hero Nutrasense Classic opvolgmelk bevat vitamines A, C en D*. Deze vitamines ondersteunen het immuunsysteem van je kindje. *Zoals alle opvolgmelk. Hero Nutrasense Classic bevat geen palmolie.

Ontdek het assortiment
Hero Nutrasense SensiSoft opvolgmelk

Onze meest geavanceerde formule

Hero Nutrasense SensiSoft is onze meest geavanceerde formule. Hero Nutrasense SensiSoft opvolgmelk ondersteunt het immuunsysteem, de botontwikkeling en de cognitieve** ontwikkeling van je kindje. *bevat zoals alle opvolgmelk vitamine A, C & D en ijzer. Vitamines A, C en D ondersteunen het immuunsysteem van je kindje. Ijzer ondersteunt de hersenontwikkeling van je kindje. Hero Nutrasense SensiSoft is gemaakt zonder palmolie.

Ontdek het assortiment
Over Hero Nutrasense website