De Wereld van Hero Babyvoeding
Hero Baby Family

80 jaar ervaring voor een betaalbare prijs

Mama of papa zijn is het mooiste wat er is, maar dat doe je niet zomaar even. Het is echt wel even wennen en niet alles zal in één keer goed gaan. En dat is oké, het hoeft ook niet perfect. Begin bij het begin en vertrouw vooral op jezelf. Borstvoeding is de beste voeding voor je baby, maar er kan een moment komen waarop je overstapt op flesvoeding, of op een combinatie van borst- en flesvoeding. Ontdek of Hero Baby Classic, het voordeligste A-merk, of Hero Baby Nutrasense onze meest geavanceerde formule, het beste bij jou past.

Welkom in De Wereld van Hero Baby. Hier vind je alles wat je als (aanstaande) ouders nodig hebt. Hero Baby groeit al meer dan 80 jaar met ouders en baby’s mee. Wij staan klaar om je te helpen voor al je vragen rondom voeding en helpen je graag de eerste momenten met je kindje makkelijker te maken. 

Zet nu je eerste stap in de Wereld van Hero Baby en ontdek Hero Baby Classic of Nutrasense! 

Hero Baby Classic

Het voordeligste A-merk

Hero Baby Classic is het voordeligste A-merk in opvolgmelk en bevat alle vertrouwde voedingsstoffen. Hero Baby Classic opvolgmelk bevat vitamines A, C en D*. Deze vitamines ondersteunen het immuunsysteem van je kindje. *Zoals alle opvolgmelk. Hero Baby Classic bevat geen palmolie.

Ontdek het assortiment
Hero Baby Nutrasense opvolgmelk

Onze meest geavanceerde formule

Hero Baby Nutrasense is onze meest geavanceerde formule. Hero Baby Nutrasense opvolgmelk ondersteunt het immuunsysteem, de botontwikkeling en de cognitieve** ontwikkeling van je kindje. *bevat zoals alle opvolgmelk vitamine A, C & D en ijzer. Vitamines A, C en D ondersteunen het immuunsysteem van je kindje. Ijzer ondersteunt de hersenontwikkeling van je kindje. Hero Baby Nutrasense is gemaakt zonder palmolie.

Ontdek het assortiment
Hero Baby Nutrasense & Classic
Spaar jij al mee?

Schrijf je in en ontvang de eerste 50 punten cadeau!

Meld je snel aan op De Wereld van Hero Baby en ontvang een de eerste 50 punten cadeau! Door je productcodes op de verpakking online te verzilveren kun je meesparen voor hoge kortingen en leuke cadeaus. 

Spaar mee!