De Wereld van Hero Babyvoeding
Hero Baby Classic

Van Hero Baby Standaard naar Hero Baby Classic!

We hechten veel waarde aan de mening van ouders en waren benieuwd of jullie de naam Hero Baby Standaard vonden passen bij onze opvolgmelk. Uit onderzoek bleek dat ouders veel meer vertrouwen hebben in de naam Hero Baby Classic! Daarom hebben we besloten om de naam aan te passen. Zelfde receptuur, zelfde vertrouwde Hero Baby, maar vanaf nu Hero Baby Classic!

Hero Baby Classic is het voordeligste A-merk in opvolgmelk en bevat alle vertrouwde voedingsstoffen. Het bevat vitamines A, C en D*. Deze vitamines ondersteunen het immuunsysteem van je kindje. *Zoals alle opvolgmelk. Daarnaast bevat Hero Baby Classic geen palmolie.

Wil je ook meedenken met ons en op de hoogte blijven van Hero Baby? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief. We sturen je nieuwsbrieven helemaal aangepast op de fase van je zwangerschap of de leeftijd van je kleine.

Heb je vragen? Ons voedingskundig team staat voor je klaar met al je vragen rondom voeding en de verandering in naam. Van Hero Baby Standaard naar Hero Baby Classic!

 

Borstvoeding is de beste voeding voor je baby, maar er kan een moment komen waarop je overstapt op flesvoeding, of op een combinatie van borst- en flesvoeding.