De Wereld van Hero Babyvoeding

Hero Baby is nu Hero Nutrasense

Dat is even wennen, een nieuwe verpakking én naam. Hero Baby gaat verder als Hero Nutrasense. Maar maak je geen zorgen, voor je baby verandert er niets. De receptuur blijft gewoon hetzelfde.

Lees hier meer
Hero Instituut voor Babyvoeding

Hero Nutrasense Highlights

Lees meer over onze laatste highlights en nieuwtjes

Hero Baby wordt Hero Nutrasense

Hero Baby gaat verder als Hero Nutrasense

Dat is even wennen, een nieuwe verpakking. Je hoeft je echter geen zorgen te maken, je kindje zal niets merken van deze overstap. De receptuur blijft gewoon hetzelfde. Daardoor zal Hero Nutrasense® hetzelfde blijven smaken en blijft de kwaliteit zoals je van ons gewend bent. De naam Hero Nutrasense® past beter bij de formules die we al meer dan 80 jaar optimaliseren. Daarom hebben we ervoor gekozen Hero Baby® voortaan Hero Nutrasense® te noemen, maar de recepturen die je van ons kent zijn onveranderd. Nog altijd zonder palmolie, en mét melkvet.

Hero Baby Family

Hero Nutrasense, 80 jaar ervaring en experts op het gebied van babyvoeding

Als het aankomt op jouw kindje ben jij de expert. Jouw instinct is ongetwijfeld juist. Dus vertrouw op jezelf: jij bent immers de expert in knuffelen, spelen, slaapjes doen, troosten en kiekeboe. Jij bent de expert voor jouw kleine. En wij? Wij zijn experts op het gebied van babyvoeding. Wij zijn er om jou te helpen een goede basis te bouwen in die eerste, onzekere maanden. In de tijd dat alles nieuw en spannend is. Voor ons is het niet nieuw, en juist daarom zijn wij jouw betrouwbare partner in babyvoeding. Alles wat wij maken is gebaseerd op meer dan 80 jaar ervaring, wetenschap en onderzoek. Dus vertrouw op je instinct, én vertrouw op wetenschap. Bundel je krachten met die van Hero Nutrasense®.

Assortiment

Hier vind je onze producten

Assortiment

Ons voedingskundig team is er voor je!

Heb je vragen over onze producten of over voeding? Of wil je een leuke tip of complimentje delen? Wij staan klaar voor al je vragen rondom voeding!

Het Team
Hero Baby | Flesvoeding

Voeding

Leuke tips en weetjes over voeding.

Lees meer