De Wereld van Hero Babyvoeding

Antwoord op vragen die elke ouder heeft

Op het Hero Instituut voor Babyvoeding vind je alles over voeding in relatie tot de groei van je kindje, én over je eigen voeding als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Van uitgebreide artikelen tot korte video’s en alles ertussenin, maar bovenal: in begrijpelijke taal uitgelegd door onze voedingskundige experts.

Ontdek meer

Hero Nutrasense Highlights

Lees meer over onze laatste highlights en nieuwtjes

Hero Baby Family

80 jaar ervaring voor een betaalbare prijs

Mama of papa zijn is het mooiste wat er is, maar dat doe je niet zomaar even. Het is echt wel even wennen en niet alles zal in één keer goed gaan. En dat is oké, het hoeft ook niet perfect. Begin bij het begin en vertrouw vooral op jezelf. Borstvoeding is de beste voeding voor je baby, maar er kan een moment komen waarop je overstapt op flesvoeding, of op een combinatie van borst- en flesvoeding. Ontdek of Hero Nutrasense Classic, het voordeligste A-merk, of Hero Nutrasense SensiSoft onze meest geavanceerde formule, het beste bij jou past.

Assortiment

Hier vind je onze producten

Assortiment

Ons voedingskundig team is er voor je!

Heb je vragen over onze producten of over voeding? Of wil je een leuke tip of complimentje delen? Wij staan klaar voor al je vragen rondom voeding!

Het Team
Hero Baby | Flesvoeding

Voeding

Leuke tips en weetjes over voeding.

Lees meer