De Wereld van Hero Babyvoeding

Flesvoeding

Je kindje maakt ontzettend veel stappen door en ontwikkelt zich razendsnel. Het eerste lachje, het ontdekken van zijn of haar handje, het zelfstandig zitten of het zetten van het eerste stapje. Als ouder is het elke keer bijzonder om te zien hoe je kindje zich ontwikkelt. Terwijl je kindje groeit, groeien wij met je mee. Met een breed assortiment flesvoeding, omdat nu eenmaal niet ieder baby’tje hetzelfde is. Gebaseerd op jarenlange ervaring en onderzoek. Voor baby’s van 6 maanden, maar ook als je kindje al een heuse peuter is, hebben wij een passende flesvoeding in ons assortiment. Hoe je deze flesvoeding het beste kan bewaren en bereiden lees je hier.

Hero Baby | Flesvoeding | Flesje

Borstvoeding afbouwen na 6 maanden: Hoe je je baby kan laten wennen aan de fles

Eerlijk is eerlijk: moedermelk is de beste voeding voor baby’s. Het bevat alle voedingsstoffen die je uk nodig heeft. Bovendien verandert je melk na verloop van tijd van samenstelling, zodat jouw kleine melkmonster altijd precies krijgt wat-ie nodig heeft om optimaal te kunnen ontwikkelen. Maar soms loopt het anders dan gedacht, of wil je het geven van borstvoeding na een tijdje gaan combineren met flesvoeding. Het kan ook zijn dat je helemaal wilt overstappen naar flesvoeding.

Hero Baby | Flesvoeding

Help, mijn baby drinkt ineens slecht

Je had een voorbeeldige baby. Dronk altijd keurig al zijn/haar flessen leeg. Maar sinds kort is dat anders. Halverwege de fles wordt-ie driftig uit je handen geslagen en draait je uk zijn/haar hoofdje weg. Je kleine wil niet meer drinken en dat maakt-ie heel duidelijk kenbaar. Bij een paar voedingen maak je je nog geen grote zorgen. Een dagje kan ook nog. Zelf heb je ook wel eens dagen waarop je minder eet. Maar, na een paar dagen word je toch een beetje ongerust. Krijgt je kleine niet te weinig voeding binnen?