De Wereld van Hero Babyvoeding
Hero Baby | Flesvoeding

Artikelen

Lees hier alles wat je wilt weten

Hero Baby | Flesvoeding

Kwaaltjes

Darmkrampjes, diarree, koemelkallergie, luieruitslag, het zijn maar een paar van de vervelende kwaaltjes waar je baby last van kan hebben. Soms is het moeilijk om precies te bepalen waardoor je kindje zich niet lekker voelt. Daarom hebben we de meest voorkomende kwaaltjes voor je op een rij gezet, met de symptomen waaraan je ze kunt herkennen en natuurlijk ook wat tips waarmee je je kindje kunt helpen. Hopelijk voelt je baby zich snel weer beter.

Kwaaltjes
Hero Baby | Flesvoeding

Flesvoeding

Je kindje maakt ontzettend veel stappen door en ontwikkelt zich razendsnel. Als ouder is het elke keer bijzonder om te zien hoe je kindje zich ontwikkelt. Terwijl je kindje groeit, groeien wij met je mee. Met een breed assortiment flesvoeding, omdat nu eenmaal niet ieder baby’tje hetzelfde is. Gebaseerd op jarenlange ervaring en onderzoek. Voor baby’s van 6 maanden, maar ook als je kindje al een heuse peuter is, hebben wij een passende flesvoeding in ons assortiment. Hoe je deze flesvoeding het beste kan bewaren en bereiden lees je hier.

Flesvoeding
Hero Baby | Borstvoeding

Borstvoeding

Borstvoeding is de beste voeding voor je kindje en bovendien de meest natuurlijke. In moedermelk zitten alle voedingsstoffen die je kindje nodig heeft om goed te kunnen groeien en zich te ontwikkelen. Geef je borstvoeding, of wil je dit gaan geven, dan is het belangrijk dat je gezond eet. Ook als je weer aan het werk gaat kun je gewoon borstvoeding blijven geven.

Borstvoeding
Eerste hapjes toe aan vaste voeding

Eerste hapjes

Van 0 tot 1 jaar maakt je kindje een enorme ontwikkeling door. Leren proeven en eten maakt hier ook deel van uit. De eerste 4 maanden zijn de darmen van je kindje nog niet klaar voor vast voedsel. Je kindje heeft dan genoeg aan borst- of flesvoeding. Langzaam zul je merken dat je baby klaar is voor de eerste hapjes. Een nieuwe, leuke fase waarbij je je kind kunt helpen om nieuwe smaken te ontdekken.

Eerste hapjes