De Wereld van Hero Babyvoeding
Hero Baby Family

Hero Nutrasense, 80 jaar ervaring en experts op het gebied van babyvoeding

Als het aankomt op jouw kindje ben jij de expert. Jouw instinct is ongetwijfeld juist. Dus vertrouw op jezelf: jij bent immers de expert in knuffelen, spelen, slaapjes doen, troosten en kiekeboe. Jij bent de expert voor jouw kleine. En wij? Wij zijn experts op het gebied van babyvoeding. Wij zijn er om jou te helpen een goede basis te bouwen in die eerste, onzekere maanden. In de tijd dat alles nieuw en spannend is. Voor ons is het niet nieuw, en juist daarom zijn wij jouw betrouwbare partner in babyvoeding. Alles wat wij maken is gebaseerd op meer dan 80 jaar ervaring, wetenschap en onderzoek. Dus vertrouw op je instinct, én vertrouw op wetenschap. Bundel je krachten met die van Hero Nutrasense®.

Welkom bij Hero Nutrasense®. Hier vind je alles wat je als (aanstaande) ouders nodig hebt. Hero Nutrasense® groeit al meer dan 80 jaar met ouders en baby’s mee. Wij staan klaar om je te helpen voor al je vragen rondom voeding en helpen je graag de eerste momenten met je kindje makkelijker te maken. 

Lees hier alles over Hero Nutrasense® en ontdek Hero Nutrasense® Classic of Hero Nutrasense® SensiSoft! 

Ontmoet onze voedingskundigen

Je baby groeit hard en heeft in elke levensfase weer andere behoeftes. Er komt veel informatie op je af. Maar wat is nu het beste voor jou en je kindje? Iedere baby, dreumes of peuter is uniek. Wat voor het kindje van je vriendin geldt, hoeft niet voor jouw kindje de juiste oplossing zijn. Of ben je zwanger en wil je weten wat je het beste wel en niet kunt eten?

Het is soms fijn om van gedachten te wisselen. Het voedingskundig team van Hero Nutrasense® staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Klik hier voor meer informatie.

Hero Nutrasense Classic

Het voordeligste A-merk

Hero Nutrasense® Classic is het voordeligste A-merk in opvolgmelk en bevat alle vertrouwde voedingsstoffen*. Hero Nutrasense® Classic opvolgmelk bevat vitamines A, C en D*. Deze vitamines ondersteunen het immuunsysteem van je kindje. Hero Nutrasense® Classic bevat geen palmolie. * zoals wettelijk bepaald voor opvolgmelk Hero Nutrasense® Classic bevat geen palmolie.

Ontdek het assortiment
Hero Nutrasense SensiSoft

Onze meest geavanceerde formule

Hero Nutrasense® SensiSoft is onze meest geavanceerde formule. Hero Nutrasense® SensiSoft opvolgmelk bevat zoals alle opvolgmelk vitamine A, C & D en ijzer. Vitamines A, C en D ondersteunen het immuunsysteem van je kindje, vitamine D ondersteunt de botontwikkeling en ijzer ondersteunt de hersenontwikkeling van je kindje. Hero Nutrasense® SensiSoft is gemaakt zonder palmolie.

Ontdek het assortiment
Over Hero Nutrasense website