De Wereld van Hero Babyvoeding
Hero Baby Webshop

Bestel je Hero Baby producten eenvoudig online!

Het is druk met kleine kinderen, en dat weten we.

Slaapjes, voedingsschema’s, luiers en het kinderdagverblijf. Dan nog een badje, even spelen, knuffelen, tandjes poetsen en een verhaaltje voorlezen. Voor je het weet is de dag weer voorbij. Dan heb je nog niet eens tijd gehad voor het huishouden, je partner, sport, een sociaal leven of je werk.

Maar geloof ons, het is het allemaal waard! Toch wel lekker als je dan een beetje werk uit handen wordt genomen. Extra fijn dus dat Hero Baby ook online verkrijgbaar is! We zijn te vinden bij je favoriete webshops zoals bol.com en Amazon, maar ook op onze eigen webshop. Zo heb je de opvolgmelk altijd snel in huis!

Sparen voor de leukste producten ?

Wist jij al dat je met Hero Baby kunt sparen voor hoge kortingen op de leukste producten? Schrijf je snel in en spaar mee! Hoe het precies werkt? Je spaart door middel van unieke codes. Deze codes vind je in onze nieuwsbrieven en op Hero Baby verpakkingen (m.u.v. volledige zuigelingenvoeding en dieetvoeding). Vervolgens voer je de codes makkelijk in via onze website of de app.

Je gespaarde punten kun je verzilveren voor hoge korting! Je kunt kiezen uit verschillende producten waar je baby blij van wordt. En jij ook! Jullie mooiste geluksmomentjes ingelijst aan de muur met Framewell, fijne fietsstoeltjes van Urban Iki en het leukste speelgoed van Janod. Kortom, genoeg om uit te kiezen!

Vragen?

Heb je vragen over online bestellen? Je kunt altijd terecht bij ons Voedingskundig team! We staan graag voor je klaar om te helpen met vragen rondom bestellingen of over voeding.