De Wereld van Hero Babyvoeding
Header nieuws 2

Hero Benelux benadrukt veiligheid van flesvoeding

Hero Benelux onderstreept dat al haar producten - inclusief haar flesvoeding - voldoen aan de huidige Europese gezondheids- en veiligheidsnormen en absoluut geen bedreiging vormen voor onze consumenten.

Hero verwijst naar het artikel dat op 24 oktober 2019 door Foodwatch is gepubliceerd onder de titel Laboratoriumtest: Mogelijk kankerverwekkende minerale olieresten in babymelk van Neolac, Hero Baby en Nutrilon.

Hero Benelux onderstreept dat al haar producten - inclusief haar flesvoeding - voldoen aan de huidige Europese gezondheids- en veiligheidsnormen en absoluut geen bedreiging vormen voor onze consumenten.

Bovendien heeft Hero Benelux strikte interne kwaliteitseisen, waar we om geen enkele reden concessies aan doen. De veiligheid van onze consumenten staat voorop. We staan in nauw contact met onze leveranciers om de kwaliteit van onze producten te waarborgen, ook de producten die bestemd zijn voor onze jongste consumenten.

Daarom benadrukken we dat onze producten veilig zijn voor consumptie en dat er geen risico's zijn.

Zie voor meer informatie de persverklaring van de Nederlandse vereniging van fabrikanten van kinder- en dieetvoedingsmiddelen VNFKD (in het Nederlands) en de Duitse vereniging van levensmiddelenproducenten Diätverband (in het Duits).