De Wereld van Hero Babyvoeding
spaarprogramma faq

Veelgestelde vragen Spaarprogramma

Heb je vragen die gaan over ons spaarprogramma?

Wat is De Wereld van Hero Baby?
De Wereld van Hero Baby is een online platform waar we jou als (toekomstige) papa of mama graag opweg helpen. We hebben leuke blogs op Mama is Alles, informatie rondom borstvoeding, flesvoeding en de eerste hapjes, een eigen webshop én je kunt je inschrijving voor ons spaarprogramma waarin je kunt sparen voor gratis producten of korting op allerlei leuke artikelen!

Wat houdt het Hero Baby Spaarprogramma in?
Spaar eenvoudig voor gratis artikelen of hoge kortingen op onmisbare items. Codes om te sparen ontvang je in onze nieuwsbrieven en op Hero Baby opvolgmelk verpakkingen. Meld je aan en ontvang een gratis welkomstbox én de eerste 40 punten!

Hoe kan ik meedoen met het Hero Baby spaarprogramma?
Je kunt je gemakkelijk aanmelden voor ons spaarprogramma via www.sparen.dewereldvanherobaby.nl

Hoe kan ik punten sparen voor de Wereld van Hero Baby (spaarprogramma)?
Spaarcodes vind je in onze nieuwsbrieven en op onze Hero Baby opvolg- en peutermelk (met uitzondering van volledige zuigelingenvoeding en dieetvoeding).

Waar kan ik de unieke code vinden voor de Wereld van Hero Baby (spaarprogramma)?
De code vind je op de onderkant van onze blikken Nutrasense opvolgmelk en peutermelk en op de bovenkant van de dozen Hero Baby Classic opvolg- en peutermelk. Voor de code staat ook daadwerkelijk het woordje code. Codes mogen niet uitgegeven worden voor Stage 1 (zuigelingenvoeding 0-6 maanden) en dieetvoeding (zoals onze Nutrasense Comfort+ bijvoorbeeld).


Andere veel gestelde vragen die over ons spaarprogramma gaan kun je hier vinden.